torstaina, helmikuuta 16, 2012

PANICC

Pahoittelen syvästi tätä webbipainotteista postausta. On ollu niin kiire koko päivä ja en oo ehtiny yhtään kuvailee mitään. Mulla on ihan hirvee paniikki päällä, koska huomenna on wanhat! Mä oon nii paniikissa. En saanu viimeyönnä nukuttuu yhtään, joten voin vaan kuvitella miten tänä yönä käy.

Tänään oli penkkarit ja siitä tuli tosi hyvä fiilist ku näki abit pukeutuneena ja ihan jurissa. Hymyilin koko päivän. Abigaalassa se oli ihan kamalaa. Koita siinä nyt kattoo jotain videota kun abit heittää karkkii päin näköä. Siinä piti varoa ettei osunu vaan naamaan...mustelmat ei oo kivoja wanhojenpäivänä. 

Kampaaja on aamulla klo 7:00 ja meikkaus on klo 9:00. Meillä on tansseja päivällä pari esitystä ja sitten illalla yksi. Illan tanssin jälkeen lähetään syömään jonnekkin?????? ja sitten siltä jostakin suunnataan cirkukseen.

Lauantai aamulla klo 4:00 olisi lähtö leville. Tuun kotiin varmaan siinä kolmen maissa joten nukun sitten koko päivän autossa...Joten rakkaat lukijani, älkää ihmetelkö jos musta ei kuulu mitään viikkoon. Olen nauttimassa lapin raikasta ilmaa ja snoukkaan itteni kipeeks. Postailen sitten wanhojen postauksia ja levipostauksia.

3 kommenttia:

  1. Hyvin se menee,muista jos olkaimeton mekko niin voi valahtaa päältä (: Nimim. kokemusta on.

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi sulla :) Jään seuraajaksi!
    Oma blogi tarvitsisi uusia kasvoja myös lukijoiksi, joten käy katsomassa! :)

    http://pictureofmydreams.blogspot.com/

    VastaaPoista